Inschrijven

Schrijft u zich in voor de Avond4Daagse tijdens de voorinschrijfavonden, dan ontvangt u korting op uw inschrijfgeld. Wanneer u zich inschrijft voor zowel de Avondvierdaagse als de Zwemvierdaagse, ontvangt u een combinatiekorting!

Download hier het inschrijfformulier: 2018 Inschrijfformulier

De voorinschrijfavonden zijn in sportcomplex Merwestein op de volgende dagen:

  • 5 april 2018 van 19:30 tot 21:00 uur
  • 17 april 2018 van 19:30 tot 21:00 uur

De kosten voor deelname bedragen € 5,50 per persoon, inclusief medaille.

De na-inschrijving is op de startdag van de Avondvierdaagse, maandag 14 mei vanaf 16:00 uur in sportcomplex Merwestein. De kosten voor deelname bedragen dan € 7,50 (inclusief medaille).

Evenals in 2017 werken wij weer nauw samen met de organisatie van de Zwemvierdaagse. Als individueel wandelaar kunt u zich daardoor tegen een gereduceerd tarief van € 13,00 op beide inschrijfavonden inschrijven voor zowel de Avondvierdaagse als de Zwemvierdaagse.
Alleen inschrijven voor de Zwemvierdaagse is tijdens onze voorinschrijfavonden niet mogelijk, dit kan vanaf 4 mei 2018 aan de kassa van het zwembad.

Oproep aan ouders en begeleiders: schrijf ook uzelf in! Begeleidt u kinderen tijdens de Avondvierdaagse? Vergeet dan niet ook uzelf in te schrijven, u bent dan tevens verzekerd als u onderweg iets mocht overkomen! Ook als u niet alle avonden meeloopt of geen medaille wilt. Hoe meer betalende deelnemers we hebben, hoe meer muziekkorpsen wij kunnen inhuren voor de feestelijke, laatste avond!

Advertenties

2 thoughts on “Inschrijven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s